Elektrik Elektronik Mühendisliği Anabilim Dalı

Duyurular RSS

• Duyuru Yok

ELEKTRİK ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI

Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü ve Kilis 7 Aralık Üniversitesinin Fen Bilimleri Enstitüsü’nün ortak yürüttüğü Anabilim Dalıdır. Eğitim dili Türkçedir. Anabilim Dalımız öğrencilere yüksek lisans düzeyinde eğitim vermektedir.  Elektrik Elektronik Mühendisliğinin değişik alanlarında yüksek mühendis yetiştirir. Araştırma alanlarımız ağırlıklı olarak; Devreler ve Sistemler, Telekomünikasyon, Elektromanyetik Alanlar ve Mikrodalga Tekniği, Kontrol ve Kumanda ve Elektrik Makineleri dallarını içermektedir.

Son Güncelleme: 2017-03-28 14:46:57

Kilis 7 Aralik Universitesi Bilgi Islem Daire Bsk. © 2011-2017